Attachment1

Mio kāzu un banketu ēdienkartes;

30 eiro no personas

Uzkodas un salāti uz galda:

 

  • Mājas maize fokača ar bazilika aioli un saulē kaltētu tomātu aioli
  • Sezama karamelē cepts tuncis ar pak choi salātu, marinētām gurķu nūdelēm un ponzu mērci
  • Cepti Kalifornijas kalmāri ķiploku sviestā, ar plūmju tomātiem, baby kukurūzu, spinātiem un baltvīna sviesta mērci
  • Foreles tartars ar pērļu sīpoliem, paipalas olu, estragona majonēzi un kaperiem
  • Liellopa karpačo ar ceptām baravikām, sinepju kremu un kartupeļu čipsiem
  • Rukolas salāti ar ceptām bietēm, kazas sieru, kaltētiem tomātiem un grauzdētu ķirbju eļlu
  • Uzkodu plate pie vīna ( sieru, gaļas izlase, olīvas, saulē kaltēti tomāti, mājas maize)
Pamatēdiens:

 

  • Vīnā sutināts teļa vaigs ar sīpolu marmelādi, kartupeļu-trifeļu biezeni un sarkanvīna mērci
  • Jūras foreles fileja ar grilētiem sezonas dārzeņiem un krēmīgu baltvīna-mīdiju mērci
  • Kanēļa sviestā cepts cālis ar apceptiem Franču kartupeļiem un dārzeņu Umami mērci
  • Mājas pasta ar sēnēm, spinātiem, bazilika pesto un cieto sieru
Deserts:

 

  • Vesela Ogu Zefīrkūka Bezē vai deserti uz izvēli:
    • Crem Brule ar vasaras ogām
    • Saldēta marcipāna kūka ar mandeļu griljāžu un aveņu sorbertu

Dzērieni – ūdens un mājas limonāde