IMG_4312

Mio kāzu un banketu ēdienkartes;

25 eiro no personas

Sagaidīšanas uzkodas;

 

  • Šņabī un bietēs marinēts lasis ar pērļu sīpoliem un krēmsieru uz maizes tosta.
  • Lielopa vaigs uz brioche maizes tosta ar tunča kaperu mērci.
  • Grilēts cukīni ar baklažānu, marinēti artišoki un plūkāts mozzarellas siers
  • Krāsni cepta biete ar putotu kazas sieru, balzāmetiķa krēmu,kalē čipsi uz maizes tosta.
Uzkodas un salāti uz galda;

 

  • Mājas maize fokača ar bazilika ajoli un saulē kaltētu  tomātu ajoli.
  • Sezama karamelē cepts tuncis ar pak choi salāti, marinētām gurķa nūdelēm un ponzu mērci.
  • Grilēti cukīnī, paprika, baklažāni brinzas siers marinēts estragon eļļā rukolas salāti un salsa verde mērce.
  • Brokoļu un kvinojas salāti ar spinātiem, kūpinātu vistas krūtiņu,kaltētām dzērvenēm un  indijas riekstiem.
  • Cepti kalifornijas kalmāri ķiploku svietā ar plūmju tomātiem, baby kukurūzu, spinātiem, baltvīna svieta mērcē.
  • Foreles tartars ar pērļu sīpoliem, paipalas olu, estragon majonēzi un kaperiem.
  • Lapu salāti ar lielopa rostbifu,ceptām baravikām trifeļu ajoli un parmezāna musu.
  • Vitello tanato ar tuņca kaperu kaperu mērci grilētiem kartupeļiem un rukolu.
  • Lielopa karpačo ar ceptām baravikām, sinepju kremu un kartupeļu čipšiem.
Otrie ēdieni uz izvēli.

 

  • Atlantijas laša fileja ,kvinoja ,brokolini,biešu biezenis un mīdiju veloute mērci.

Vai

  • Cepts lielopa vaigs ,selerijas saknes biezenis,kalē kāposts ,noki sēnes,sutināti sīpoli un sarkanvīna mērce.

Vai

  • Kukurūzas cāļa krūtiņa ar sēņu trifeļu pastu,stampātiem jauniem kartupeļiem,noki sēnēm un baraviku veloute mērci.

vai

  • Krāsnī cepts ķirbis ar dārzeņu un lēcu plovu ar rozīnēm.
Deserti;

 

  • Šokolādes muss,šokolādes zeme,aveņu gēls,aveņu sorberts,tonkas pupiņu krēms .

Vai 

  • Mango krems ,mango-vaniļas piens,mango sorberts,mango caneloni,olbaltuma cepums.

35 ero no personas

Sagaidīšanas uzkodas;

 

 

  • Šņabī un bietēs marinēts lasis ar pērļu sīpoliem un krēmsieru uz maizes tosta.
  • Lielopa vaigas uz brioche maizes tosta ar tunča kaperu mērci.
  • Grilēts cukīni ar baklažānu,marinēti artišoki un plūkāts mozzarellas siers
  • Krāsni cepta biete ar putotu kazas sieru,balzāmetiķa krēmu,kalē čipsi uz maizes tosta
salāti un uzkodas uz galda ;

 

  • Mājas maize fokača ar bazilika ajoli un saulē kaltētu  tomātu ajoli.
  • Lapu salāti ar karsti dūmotu foreli ,paipalolu,jauniem kartupeļiem un sinepju mērci.
  • Sezama karamelē cepts tuncis ar pak choi salāti, marinētām gurķa nūdelēm un ponzu mērci.
  • Stratiačelas siers ar tomātiem,avakado lazdu riekstiem un salsa verde mērci.
  • Lielopa tartars  ar lauku olas brilē,sīpola kroketi,melno ķiploku kremu ,sinepju sēklām un selerijas vasabi putām.
  • Jūras foreles seviche  ar mārutku gvakamoli,yuzu mērci fenheļa salātiem un svaigu koriandru.
  • Lielopa vaigi želejā ar sinepju kremu,marinētām sinepju sēklām un pērļu sīpoliem
  • Jūras velšu plate;foreles tartars,jūras velšu seviče,blanšētas garneles,dzeltenspuru tuncis.
  • Gaļas antipasta ;prašuto,pīles krūtiņa,lielopa rozbifs,čirizo,trifeļu siers,olīves ,tomātu un olīvu tapenāde
  • Cepti kalifornijas kalmāri ķiploku svietā ar plūmju tomātiem,baby kukurūzu,spinātiem baltvīna svieta mērcē.
  • Lielopa karpačo ar ceptām baravikām ,sinepju kremu un kartupeļu čipšiem.
  • Lapu salāti ar kvinoju lielopa rozbifu,gurķi,plūmju tomātiem un medus sinepju mērci.
Otrie ēdieni ;

 

  • Mencas fileja miso glazūrā ar lēcām,svietā sutinātu virziņkāpostu,burkānu- fenheļu biezeni un baltvina velo ute mērci.

Vai

  • Grilēta latvijas lielopa fileja ar kartupeļu trifeļu biezeni,puravu konfits,melno ķiploku sviets un sarkanvīna mērci.

Vai

  • Pīles krūtiņa gatvota 53*c ar batātes biezeni,bulguru,žavētām dzērvenēm,lazdu riekstiem, pok choi salātiem un ķiršu mērci.

Vai

  • Grilēti sparģeļi ar plaucētu olu ,trifeļu emulsiju un parmezāna musu.
Deserti;

 

  • Zemeņu pavlova ar mascarpones krēmu,svaigām ogām un aveņu sorbertu.

Vai

  • Burkānu biskvīts  ar krēmsieru ,citronu gēls valriekstu drupačas,rabarberu saldējums.

45 ero no personas

Sagaidīšanas uzkodas;

 

 

  • Šņabī un bietēs marinēts lasis ar pērļu sīpoliem un krēmsieru uz maizes tosta.
  • Lielopa vaigas uz brioche maizes tosta ar tunča kaperu mērci.
  • Grilēts cukīni ar baklažānu,marinēti artišoki un plūkāts mozzarellas siers
  • Krāsni cepta biete ar putotu kazas sieru,balzāmetiķa krēmu,kalē čipsi uz maizes tosta
salāti un uzkodas uz galda ;

 

  • Mājas maize fokača ar bazilika ajoli un saulē kaltētu  tomātu ajoli.
  • Tīģergarneles tempūrā ar svaigi grieztu avakado,čili majonēzi,marinētiem selerij katiem un grauzdētu sezamu.
  • Vēršgaļas tartars ar sinepju kremu,marinētam sinepji sēklām,pērļu sīpoliem,kaperiem un parmezānu.
  • Vitello tanato ar tuņca kaperu kaperu mērci grilētiem kartupeļiem un rukolu.
  • Svilināta strauta forele,mārutku panakota ,sparģeļi ,pērļu sīpoli,gurķu nūdeles.
  • Stratiačelas siers ar tomātiem,avakado lazdu riekstiem un salsa verde mērci.
  • Cepti kalifornijas kalmāri ķiploku svietā ar plūmju tomātiem,baby kukurūzu,spinātiem baltvīna svieta mērcē.
  • Gaļas antipasta ;prašuto,pīles krūtiņa,lielopa rozbifs,čirizo,trifeļu siers,olīves ,tomātu un olīvu tapenāde
  • Jūras velšu plate;foreles tartars,jūras velšu seviče,blanšētas garneles,dzeltenspuru tuncis.
  • Lapu salāti ar krevetēm,mango, avakado,plūmju tomātiem un austrumu mērci.
Otrie ēdieni ;

 

  • Akmenplekstes fileja  ar kalifornijas kalmāru,sakņu terīni,grilētiem sparģeļiem un mīdiju mērci.

Vai

  • Grilēts lielopgaļas antrekots ar jauno kartupeli,puravu ,sutinātiem sīpoliem,trifeļu sieru,cafe de paris sviestu  un zaļo piparu mērci.

Vai

  • Pīles krūtiņa ar melnsakni,selerijas biezeni,sarkano apelsīnu konfitu,pak choi un kazeņu mērci

Vai

  • Saknņu terīne ar grilētiem sparģeļiem ,ķirbju biezeni un grauzdētām ķirbju sēklām.
Deserti;

 

  • Mozarellas siera kūka,avenes ,cepta šokolāde,avenes,citrona gēls.

Vai

  • Šokolādes muss,šokolādes zeme,aveņu gēls,aveņu sorberts,tonkas pupiņu krēms .