IMG_4317

Ēdienkarte

Mio vasara 2018/A

Priekšēdieni:

  • Mio mājas maize

    eur 2.00
  • tomātu brušetas ar baziliku

    eur 3.50
  • brušetas ar rikotas sieru, mazsālītu lasi, avokado uz zaļumiem

    eur 6.50
  • marinējumi:olīves, vītināti tomāti, jalapeno, artišoki, ķiploki, kazas siers pelnos un grauzdiņš

    eur 7.00
  • uzkoda pie vīna divām personām

    eur 14.00
  • vēršgaļas karpačo ar rukolu, baravikām, cieto sieru un melno trifeļu olīveļļu

    eur 10.00
  • jūras velšu salāti eur

    eur 10.50
  • grauzdiņos cepti, pildīti jalapeno pipari ar rikotas sieru un brendija dipmērci

    eur 7.50
  • Burattas siers ar baklažānu humusu, ciedru riekstiem, grilētiem pipariem, rukolu un ķiploku grauzdiņu

    eur 9.20
  • jūras foreles seviche ar fenheli, yuzu mērci, mārrutku guakamoli un jauno koriandru

    eur 9.50
  • foreles tartars ar cieto sieru, paipalolu, lielaugļu olīvām un estragona aioli

    eur 9.50
  • tomātu gaspačo ar avokado mussu, grenlandes garnelēm, jalapeno un grauzdiņu

    eur 6.80
  • Lapu kartupeļu salāti ar plūkātu teļa vaigu, plaucētu lauku vistu olu, trifeļu aromatizētu majonēzi un cieto sieru

    eur 8.50
  • svilināta dzeltenspuru tunča fileja ar avokado, marinētu jūraszāli un yuzu mērci

    eur 12.80
  • grilēti kalifornijas kalmāri ar kartupeļu salātiem un kukurūzas mērci

    eur 9.80
  • vēršgaļas buljons ar šitaki sēnēm, griķu nēdelēm un svaigiem garšaugiem

    eur 8.50
  • zivju zupa milanese

    eur 8.70

Pamatēdieni:

  • Baltvīnā tvaicētas mīdijas ar siera tostu un garšaugiem

    eur 10.50
  • Sēpijas lingvīnī ar jūras veltēm, jaunajiem pokčojiem un tomātu mērci

    eur 14.00
  • Steika burgers ar bekonu, čedaras sieru, saldo kartupeli un sinepju medus mērci

    eur 12.00
  • Jūras foreles fileja ar krēmīgu mīdiju baltvīna mērci

    eur 13.50
  • Jūras asara fileja ar dzelteno piparu mērci un kaperiem§

    eur 16
  • Kanēlī cepts Cālis ar buljona dijon mērci

    eur 12.90
  • Cepta pīles krūtiņa ar meža ogu mērci

    eur 14.50
  • Verša gaļas filejas steiks ar brendija mērci

    eur 23.50
  • Sutināts teļa vaigs ar baltajām sēnēm buljona mērcē

    eur 14.00

+

vienas piedevas iekļautas ēdiena cenā, sortimentu vaicāt viesmīlim
Papildus piedevas Eur 3.50

Deserti: 

  • Ogu zefīrkūka „Bezē”

    eur 6.50
  • Krēms brilē ar vasaras ogām

    eur 6.50
  • Svaigā avokado siera kūka ar melleņu sorbetu un kalē kāpostu

    eur 6.50
  • dienas saldējums (vaicāt viesmīlim)

    eur 6.50

SĀKOT NO SEŠĀM PERSONĀM PIEMĒROJAS APKALPOŠANAS MAKSA – 10% NO KOPĒJĀ RĒĶINA SUMMAS