Izbraukuma banketi

Izbraukuma banketa ēdienkarte

 cena no personas 35 eiro

Karstais galds uz dalīšanu:

 

  • Grilētas pīles krūtiņas ar dzērvenēm un sarkanvīna mērci
  • Argentīnas antrekots ar “cafe de Paris” sviestu
  • Ziemeļjūras menca ar mīdijām krēmīgā vīna mērcē
  • Grilēti sezonas dārzeņi ar pesto mērci

Jēra zupa ar aunazirņiem un grilētu turku maizi , gatavota uz uguns

Aukstais galds:

 

  • Kartupeļu fokača ar zilo sieru un olīveļļu
  • Brusketas ar pīļu aknu pastēti un sarkano sīpolu marmelādi
  • Volovāni ar kūpināta cāļa salātiem un ķirštomātu
  • Tomātu humus ar grilētu skumbriju
  • Marinējumu izlase (olīves, ķiploki, pipari, sēnes, gurķi, tomāti)
  • Rostbifa salāti ar sinepju mērci
  • Veseli tvaicēta forele ar estragona majo un ikriem
  • Patagonijas kalmāri ar garneļu mussu, polentu un tomātu olīvu mērci
  • Grilēti baklažāni ar kazas sieru, sparģeļiem, svaigu baziliku un ciedru riekstiem
  • Ogu salāti ar mīksto sieru, pekanriekstiem, avokado un balzamiko novārījumu
  • “Vitello tonatto” ar jaunajiem kartupeļiem, rukolu, ķirštomātiem un tunča remolādi
  • BBQ cāļu spārniņi ar zilā siera mērci un marinētu pakčoju
  • Garneļu iesmiņi ar mango čatniju
  • Svaigi griezti augļi ar vaniļas un marakujas mērcēm